085 303 9612
Badakonderhoudservice.nl - Bitumineuze dakbedekking - Dakdekker

Over ons

Gecertificeerd dakdekker - Gecontroleerd & gediplomeerd
Gecertificeerd dakdekker - Gecontroleerd & gediplomeerd
Husman Schilders uit Breda - Schilder - Behangen - Latex spuitwerk - Vloercoating - Stukadoor
Badakonderhoudservice.nl - Bitumineuze dakbedekking - Dakdekker
0 +
Dak inspecies uitgevoerd!

WIE ZIJN WIJ?

Het dakdekkersbedrijf uit Zeist & omgeving

B.A. DAKONDERHOUD is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige dakdiensten die voldoen aan diverse behoeften. Onze deskundigheid omvat een breed scala aan specialisaties in de dakbedekkingssector. Of het nu gaat om bitumineuze dakbedekking, het opsporen en effectief repareren van lekkages, het regelmatig onderhouden en vernieuwen van dakgoten, of het nauwkeurig plaatsen en herstellen van dakpannen, wij bieden uitgebreide oplossingen op maat.

Of uw dak schade heeft door weersomstandigheden en gerepareerd moet worden, of als u lekkages wilt laten verhelpen voor een comfortabele woonomgeving, bij B.A. DAKONDERHOUD bieden we professionele diensten die zowel kwaliteit als duurzaamheid garanderen.

Het oplossen van

Al uw dakproblemen

Bij B.A. DAKONDERHOUD zijn we gespecialiseerd in het oplossen van diverse dakproblemen om uw gemoedsrust en comfort te waarborgen. Hier is hoe we kunnen helpen bij het aanpakken van uw dakproblemen:

  1. Detectie en Reparatie van Lekkages: Onze experts excelleren in het nauwkeurig opsporen en effectief repareren van daklekkages, waardoor uw huis beschermd wordt tegen waterschade en een droog interieur behoudt.
  2. Bitumineuze Dakoplossingen: Wij bieden hoogwaardige bitumineuze dakdiensten, van installatie tot reparatie, voor duurzame en betrouwbare dakbescherming.
  3. Onderhoud en Renovatie van Dakgoten: We behandelen dakgootproblemen zorgvuldig, bieden regelmatig onderhoud om verstoppingen te voorkomen en zorgen voor een goede afvoer om uw huisfundering te beschermen.
  4. Diverse Dakdiensten: Of het nu gaat om het installeren, repareren of vervangen van dakpannen, onze uitgebreide diensten zijn geschikt voor verschillende dakmaterialen en structuren.

Bij B.A. DAKONDERHOUD is ons toegewijde team vastbesloten om snelle en professionele oplossingen te bieden die zijn afgestemd op uw specifieke dakbehoeften. Met onze expertise en oog voor detail streven we ernaar om niet alleen uw dakproblemen op te lossen, maar ook de duurzaamheid en functionaliteit van uw dak te waarborgen. Vertrouw op ons om uw dak jarenlang in uitstekende staat te houden.

Tot wel 10 jaar garantie op uw nieuwe dak!

Wanneer u B.A. DAKONDERHOUD. inschakelt bent u verzekerd van topkwaliteit en vakmanschap. Wij staan achter ons werk en leveren dit ook elke dag met trots op aan onze tevreden klanten. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit producten omdat wij vinden dat uw dak het beste verdient. Hierdoor bieden wij een garantietermijn aan van 10 jaar.

Altijd snel op locatie bij een daklekkage!

Wij maken het dagelijks mee dat mensen kampen met een vervelende daklekkage. Hiervoor hebben wij een speciaal team op de baan zitten die dagelijks vrijblijvende inspecties uitvoert bij woningen met een daklekkage. Wij komen graag bij u langs om het probleem in kaart te brengen, een duurzame oplossing te bedenken en wij kunnen uiteraard vrij snel overgaan tot reparatie waardoor u niet dagen of weken met een lek dak hoeft te zitten.

Gratis & vrijblijvende
offerte aanvragen

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

Lees hier enkele ervaringen van tevreden klanten die hebben gekozen voor onze professionele diensten op het gebied van dakrenovatie, -reparatie of vernieuwing. Ontdek hoe wij met toewijding en vakmanschap hun verwachtingen hebben overtroffen en hun woningen hebben beschermd met duurzame oplossingen.

google

B.A. Dakonderhoud is gericht op kwaliteit leveren en zijn klantgericht.

Wim de Kwaasteniet februari 5, 2024
google

Vanaf het eerste contact een correcte, nette en klantgerichte service. Alles zorgvuldig voorbereidt en uitgevoerd. Mijn dakgoten waren behoorlijk aan vervanging toe. De volledige goten zijn in twee dagen helemaal vervangen. Alle oude materialen netjes opgeruimd en meegenomen. Kortom snelle service en vakkundig uitgevoerd! Offerte en verdere administratieve afhandeling tevens goed. Een voorbeeld voor velen!

Ouafaa Al februari 5, 2024
google

Het dak in onze nieuwe woning bleek helaas wat verzakking te hebben. Belangrijk dat dit echt goed gedaan moest worden en na contact te hebben gehad zijn we hartstikke tevreden met het resultaat. Verzakking opgelost en tevens op een deel van het dak de dakpakken vervangen die poreus waren. Vakkundig, snelle communicatie en goede prijs/kwaliteit. Bedankt!

Boukje van Orsouw februari 4, 2024

Waarom kiezen voor

B.A. Dakonderhoud

Overweegt u dakonderhoud en vraagt u zich af waarom B.A. Dakonderhoud de ideale keuze is? Ontdek ons toegewijde team van experts, jarenlange ervaring, en klantgerichte benadering. Bij B.A. Dakonderhoud gaan vakmanschap en betrouwbaarheid hand in hand, met op maat gemaakte oplossingen voor al uw dakbehoeften.