085 303 9612
Badakonderhoudservice.nl - Bitumineuze dakbedekking - Dakdekker

Dakdekker Zoetermeer

Gecertificeerd dakdekker - Gecontroleerd & gediplomeerd
Gecertificeerd dakdekker - Gecontroleerd & gediplomeerd

Gecertificeerd Dakdekker

De dakdekker uit Zoetermeer

Als u op zoek bent naar een betrouwbare dakdekker in Zoetermeer, dan bent u bij ons van BA DAKONDERHOUND aan het juiste adres. Wij zijn een vooruitstrevend dakdekkersbedrijf dat werkzaam is door heel Nederland, waardoor de kans groot is dat u onze herkenbare werkbussen al eens heeft zien rondrijden. Onze expertise omvat het verhelpen van daklekkages, uitvoeren van grondige dakinspecties en renoveren van daken.

Met meer dan dertig jaar ervaring weten we precies waar we mee bezig zijn en beschikken we over de meest geavanceerde werkmaterialen, gereedschappen en certificeringen. Het grote voordeel voor u is dat we hiermee een garantie van wel tien jaar kunnen bieden! Als u problemen heeft met uw dak, staan onze dakdekkers in Zoetermeer direct voor u klaar. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Gratis & vrijblijvende
offerte aanvragen

sPOED DAKDEKKER

Werkzaamheden dakdekker Zoetmeer

Een ervaren dakdekker in Zoetermeer staat direct klaar om u van dienst te zijn met de volgende werkzaamheden:

  • Onze dakdekkers in Zoetermeer zijn vaardig in het opstellen en interpreteren van werktekeningen.
  • Ze inspecteren zorgvuldig de materialen en gereedschappen voordat ze aan de slag gaan.
  • Veiligheidsmaatregelen worden altijd gegarandeerd, zoals het opzetten van stellingen indien nodig.
  • Dakdekkers hebben de expertise om dakmaterialen, inclusief dakpannen, te verwijderen, dakconstructies te repareren en isolatie aan te brengen.
  • Bij een daklekkage kunnen ze deze opsporen en effectief repareren met hun specialistische kennis en ervaring.
  • Het vernieuwen van dakbedekking, zoals dakpannen, wordt zorgvuldig en deskundig uitgevoerd.
  • Bovendien voeren onze dakdekkers regelmatig dakonderhoud en inspecties uit, en verstrekken ze deskundig advies en informatie aan klanten.
  • Ze zijn bekend met de voordelen en nadelen van verschillende dakbedekkingsmaterialen en kunnen klanten hierin uitgebreid adviseren.

Daarnaast stellen ze vrijblijvend gedetailleerde offertes op en verstrekken ze uitgebreide informatie over de werkzaamheden en kosten aan geïnteresseerde klanten.

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

Lees hier enkele ervaringen van tevreden klanten die hebben gekozen voor onze professionele diensten op het gebied van dakrenovatie, -reparatie of vernieuwing. Ontdek hoe wij met toewijding en vakmanschap hun verwachtingen hebben overtroffen en hun woningen hebben beschermd met duurzame oplossingen.

google

B.A. Dakonderhoud is gericht op kwaliteit leveren en zijn klantgericht.

Wim de Kwaasteniet februari 5, 2024
google

Vanaf het eerste contact een correcte, nette en klantgerichte service. Alles zorgvuldig voorbereidt en uitgevoerd. Mijn dakgoten waren behoorlijk aan vervanging toe. De volledige goten zijn in twee dagen helemaal vervangen. Alle oude materialen netjes opgeruimd en meegenomen. Kortom snelle service en vakkundig uitgevoerd! Offerte en verdere administratieve afhandeling tevens goed. Een voorbeeld voor velen!

Ouafaa Al februari 5, 2024
google

Het dak in onze nieuwe woning bleek helaas wat verzakking te hebben. Belangrijk dat dit echt goed gedaan moest worden en na contact te hebben gehad zijn we hartstikke tevreden met het resultaat. Verzakking opgelost en tevens op een deel van het dak de dakpakken vervangen die poreus waren. Vakkundig, snelle communicatie en goede prijs/kwaliteit. Bedankt!

Boukje van Orsouw februari 4, 2024

Waarom kiezen voor

B.A. Dakonderhoud

Overweegt u dakonderhoud en vraagt u zich af waarom B.A. Dakonderhoud de ideale keuze is? Ontdek ons toegewijde team van experts, jarenlange ervaring, en klantgerichte benadering. Bij B.A. Dakonderhoud gaan vakmanschap en betrouwbaarheid hand in hand, met op maat gemaakte oplossingen voor al uw dakbehoeften.