085 303 9612
Badakonderhoudservice.nl - Bitumineuze dakbedekking - Dakdekker

Dakdekker Rotterdam

Gecertificeerd dakdekker - Gecontroleerd & gediplomeerd
Gecertificeerd dakdekker - Gecontroleerd & gediplomeerd

Gecertificeerd Dakdekker

Dakdekker of spoed dakdekker uit Rotterdam

U zoekt naar een dakdekker in Rotterdam? Overweeg ons dakdekkersbedrijf B.A. DAKONDERHOUND! Wij zijn gerenommeerd in onze branche en hebben al vele tevreden klanten geholpen met uiteenlopende werkzaamheden. Onze werkvoertuigen doorkruisen het hele land om daklekkages te verhelpen, inspecties uit te voeren en daken te renoveren. Met meer dan 30 jaar ervaring en geavanceerde werkmaterialen, certificeringen en gereedschappen bieden wij onze klanten een royale garantie van wel tien jaar.

Stel, u heeft momenteel een dakprobleem in Rotterdam. Wat moet u dan doen? Ons team van B.A. DAKONDERHOUND staat voor u klaar. Zodra u contact met ons opneemt, plannen wij direct een afspraak in met een dakdekker in Rotterdam. Deze expert komt naar uw locatie voor een grondige inspectie van uw dak. Gevonden gebreken worden in kaart gebracht, wij presenteren onze bevindingen en stellen geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte op. Dit doen wij om u vertrouwd te maken met onze werkwijze. Het is immers fijn om te weten met wie u in zee gaat wanneer u uw dak laat repareren of vernieuwen.

Gratis & vrijblijvende
offerte aanvragen

sPOED DAKDEKKER

Laat uw dak vernieuwen door een dakdekker uit Rotterdam

Het kan zijn dat u overweegt uw dak te laten vernieuwen. De meest betrouwbare dakdekker in Rotterdam staat klaar om u hierbij te helpen. Bij ons kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij rekenen geen kosten voor het opstellen van een gratis en vrijblijvende offerte. Graag komen wij persoonlijk bij u langs, zodat we uw dak visueel kunnen inspecteren.

Onze dakdekkers bekijken vooraf alle gebreken van het dak, zodat wij goed voorbereid zijn voordat we aan de klus beginnen. We voeren ook materiaalcontroles uit om te bepalen welk materiaal nodig is voor het herstellen of vernieuwen van uw dak. Tijdens ons bezoek maken we ook graag persoonlijk kennis, zodat u precies weet met wie u in zee gaat voor de vernieuwing van uw dak. Voor dit alles brengen wij geen extra kosten in rekening, dit is een service van B.A. DAKONDERHOUND.

DAKVERNIEUWEN

Dakdekker Rotterdam ook voor platte daken

Het is cruciaal om tijdig onderhoud uit te voeren aan één of meerdere platte daken bij uw woning. We begrijpen dat dit veel details omvat en dat er diverse aandachtspunten zijn waar u op moet letten. Onze dakdekkers in Rotterdam zijn experts op het gebied van platte daken en kunnen u hier uitgebreid over informeren. Bovendien kunnen ze dit onderhoud ook voor u uitvoeren.

Bij platte daken is regelmatige reiniging essentieel om lekkages te voorkomen. Langdurige ophoping van water op het dak kan de dakconstructie aantasten, vooral als de dakbedekking al wat ouder is. Daarnaast vormen bladeren, zand en ander vuil een potentieel probleem. Deze blijven vaak lang liggen, tenzij u deze zelf verwijdert of laat verwijderen.

In tegenstelling tot schuine daken, waar vuil gemakkelijker wegwaait, blijft dit bij platte daken vaak langer liggen. Het is dus verstandig om tijdig onderhoud te laten uitvoeren om lekkages en andere problemen te voorkomen. Een dakinspectie door een dakdekker in Rotterdam kan helpen om mogelijke gebreken vroegtijdig op te sporen en snel te verhelpen.

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

Lees hier enkele ervaringen van tevreden klanten die hebben gekozen voor onze professionele diensten op het gebied van dakrenovatie, -reparatie of vernieuwing. Ontdek hoe wij met toewijding en vakmanschap hun verwachtingen hebben overtroffen en hun woningen hebben beschermd met duurzame oplossingen.

google

B.A. Dakonderhoud is gericht op kwaliteit leveren en zijn klantgericht.

Wim de Kwaasteniet februari 5, 2024
google

Vanaf het eerste contact een correcte, nette en klantgerichte service. Alles zorgvuldig voorbereidt en uitgevoerd. Mijn dakgoten waren behoorlijk aan vervanging toe. De volledige goten zijn in twee dagen helemaal vervangen. Alle oude materialen netjes opgeruimd en meegenomen. Kortom snelle service en vakkundig uitgevoerd! Offerte en verdere administratieve afhandeling tevens goed. Een voorbeeld voor velen!

Ouafaa Al februari 5, 2024
google

Het dak in onze nieuwe woning bleek helaas wat verzakking te hebben. Belangrijk dat dit echt goed gedaan moest worden en na contact te hebben gehad zijn we hartstikke tevreden met het resultaat. Verzakking opgelost en tevens op een deel van het dak de dakpakken vervangen die poreus waren. Vakkundig, snelle communicatie en goede prijs/kwaliteit. Bedankt!

Boukje van Orsouw februari 4, 2024

Waarom kiezen voor

B.A. Dakonderhoud

Overweegt u dakonderhoud en vraagt u zich af waarom B.A. Dakonderhoud de ideale keuze is? Ontdek ons toegewijde team van experts, jarenlange ervaring, en klantgerichte benadering. Bij B.A. Dakonderhoud gaan vakmanschap en betrouwbaarheid hand in hand, met op maat gemaakte oplossingen voor al uw dakbehoeften.