085 303 9612
Badakonderhoudservice.nl - Bitumineuze dakbedekking - Dakdekker

Dakdekker Houten

Gecertificeerd dakdekker - Gecontroleerd & gediplomeerd
Gecertificeerd dakdekker - Gecontroleerd & gediplomeerd

Gecertificeerd Dakdekker

Gespecialiseerde dakdekker uit Houten

Het is belangrijk om een goede dakdekker te vinden in Houten, en wij van B.A. DAKONDERHOUND staan voor u klaar! Het dak van uw huis heeft een cruciale beschermende functie, maar om die optimaal te kunnen benutten, moet het dak goed onderhouden worden. Niet iedereen voelt zich comfortabel met werken op hoogte om bijvoorbeeld bladeren uit de dakgoten te verwijderen, maar maakt u zich geen zorgen. Onze dakdekkers in Houten helpen u graag bij dergelijke werkzaamheden. Wij van Dakonderhoud R.S streven ernaar om de levensduur van uw dak te verlengen en raden aan om een specialist in te schakelen om de huidige staat van uw dak te laten controleren.

Wellicht kent u ons al, wij zijn B.A. DAKONDERHOUND, een vooruitstrevend dakdekkersbedrijf dat in heel Nederland actief is. We zijn dagelijks bezig met het oplossen van lekkages, het uitvoeren van dakinspecties en het renoveren van daken. Onze servicebussen zijn overal te vinden in Nederland, dus ook onze dakdekkers in Houten staan voor u klaar.

Met 15 jaar werkervaring en toegang tot de meest geavanceerde materialen, certificeringen en gereedschappen, kunnen we onze klanten een garantie van maar liefst tien jaar bieden. Heeft u momenteel problemen met uw dak? Overweegt u om uw dak te laten vernieuwen? U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen, en wij helpen u graag verder.

Gratis & vrijblijvende
offerte aanvragen

sPOED DAKDEKKER

Werkzaamheden dakdekker Houten

Zoekt u al een tijdje naar een dakdekker in Houten? Maak kennis met ons bij B.A. DAKONDERHOUND. Het dak van een huis heeft een cruciale beschermende rol. Om deze optimaal te benutten, is goed onderhoud van het dak essentieel. Niet iedereen voelt zich comfortabel met werken op hoogte, zoals het verwijderen van bladeren uit de dakgoten. Maar maakt u zich geen zorgen, onze dakdekker in Houten staat klaar om u te helpen met dit soort werkzaamheden.

Wij van Dakonderhoud R.S streven ernaar om de levensduur van uw dak te verlengen! Daarom is het aan te raden een specialist in te schakelen om de huidige staat van uw dak te laten beoordelen.

Wellicht kent u ons al: B.A. DAKONDERHOUND. Wij zijn een innovatief dakdekkersbedrijf dat door heel Nederland actief is. De hele week zijn we bezig met het oplossen van lekkages, het uitvoeren van dakinspecties en het renoveren van daken. Onze servicevoertuigen zijn in heel Nederland te vinden, dus ook onze dakdekkers in Houten staan voor u klaar.

Met 15 jaar aan ervaring en toegang tot de nieuwste werkmaterialen, certificeringen en gereedschappen kunnen wij onze klanten een garantie van maar liefst tien jaar bieden. Heeft uw dak momenteel problemen? Overweegt u uw dak te vernieuwen omdat het zijn beste tijd heeft gehad? U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen, en wij helpen u graag verder.

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

Lees hier enkele ervaringen van tevreden klanten die hebben gekozen voor onze professionele diensten op het gebied van dakrenovatie, -reparatie of vernieuwing. Ontdek hoe wij met toewijding en vakmanschap hun verwachtingen hebben overtroffen en hun woningen hebben beschermd met duurzame oplossingen.

google

B.A. Dakonderhoud is gericht op kwaliteit leveren en zijn klantgericht.

Wim de Kwaasteniet februari 5, 2024
google

Vanaf het eerste contact een correcte, nette en klantgerichte service. Alles zorgvuldig voorbereidt en uitgevoerd. Mijn dakgoten waren behoorlijk aan vervanging toe. De volledige goten zijn in twee dagen helemaal vervangen. Alle oude materialen netjes opgeruimd en meegenomen. Kortom snelle service en vakkundig uitgevoerd! Offerte en verdere administratieve afhandeling tevens goed. Een voorbeeld voor velen!

Ouafaa Al februari 5, 2024
google

Het dak in onze nieuwe woning bleek helaas wat verzakking te hebben. Belangrijk dat dit echt goed gedaan moest worden en na contact te hebben gehad zijn we hartstikke tevreden met het resultaat. Verzakking opgelost en tevens op een deel van het dak de dakpakken vervangen die poreus waren. Vakkundig, snelle communicatie en goede prijs/kwaliteit. Bedankt!

Boukje van Orsouw februari 4, 2024

Waarom kiezen voor

B.A. Dakonderhoud

Overweegt u dakonderhoud en vraagt u zich af waarom B.A. Dakonderhoud de ideale keuze is? Ontdek ons toegewijde team van experts, jarenlange ervaring, en klantgerichte benadering. Bij B.A. Dakonderhoud gaan vakmanschap en betrouwbaarheid hand in hand, met op maat gemaakte oplossingen voor al uw dakbehoeften.