085 303 9612
Badakonderhoudservice.nl - Bitumineuze dakbedekking - Dakdekker

Dakdekker Amstelveen

Gecertificeerd dakdekker - Gecontroleerd & gediplomeerd
Gecertificeerd dakdekker - Gecontroleerd & gediplomeerd

Gecertificeerd Dakdekker

Een professionele dakdekker in Amsterdam staat voor u klaar.

Bent u op zoek naar een gecertificeerde dakdekker in Amstelveen? Kies B.A. DAKONDERHOUND voor al uw dakbehoeften. Ons innovatieve dakdekkersbedrijf staat klaar om u snel van dienst te zijn. We opereren landelijk, en onze servicevoertuigen zijn door het hele land te vinden! Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het repareren van daklekkages, uitvoeren van dakinspecties en renoveren van daken.

Iedereen in ons team beschikt over uitgebreide ervaring, en we maken gebruik van de nieuwste werkmaterialen, gereedschappen en certificeringen. Dit stelt ons in staat onze klanten een verlengde garantieperiode van tien jaar aan te bieden. Als u momenteel problemen ondervindt met uw dak, aarzel dan niet om ons hiervan op de hoogte te stellen zodat we uw locatie kunnen bezoeken. Onze dakdekker in Amstelveen staat klaar om snel eventuele zorgen met betrekking tot uw dak te beoordelen en op te lossen.

Gratis & vrijblijvende
offerte aanvragen

TAKEN VAN

Een dakdekker in Amstelveen

Een dakdekker in Amstelveen staat klaar om u snel van dienst te zijn. Dagelijks voeren ze verschillende werkzaamheden op hoogte uit en ze zijn bereid om naar uw locatie te komen om hulp te bieden. Waar kunt u dan aan denken?

 • Een dakdekker kan het dak inspecteren om mogelijke problemen tijdig op te sporen.
 • Als u vermoedt dat er een daklekkage is, kan de dakdekker langskomen en de oorzaak ervan onderzoeken.
 • Bij een daklekkage kan de dakdekker snel het probleem oplossen.
 • Het opstellen, interpreteren en opvolgen van werktekeningen behoort tot de taken van de dakdekker.
 • Vóór gebruik controleert de dakdekker materialen en gereedschappen.
 • De dakdekker neemt de benodigde veiligheidsmaatregelen.
 • Reparaties en verwijdering van dakmaterialen worden door de dakdekker uitgevoerd.
 • Dakisolatie kan worden aangebracht door de dakdekker.
 • Periodiek onderhoud kan eveneens worden uitgevoerd door de dakdekker in Amstelveen.
 • Klanten kunnen door de dakdekker worden geïnformeerd over verschillende soorten dakbedekking, inclusief hun voor- en nadelen, en zij kunnen vrijblijvend advies ontvangen over zowel platte als pannendaken.
 • Een vrijblijvende offerte kan door de dakdekker worden opgesteld, zodat u weet wat u kunt verwachten als u met ons samenwerkt.

GESPECIALISEERD dakdekker

In zowel platte als pannendaken!

Wilt u uw platte daken of pannendaken laten inspecteren of onderhouden? Onze dakdekkers in Amstelveen staan klaar om u direct van dienst te zijn. Het is verstandig om een beroep op ons te doen, zodat we snel een afspraak kunnen maken en u kunnen assisteren. Ook als er gedurende enige tijd geen onderhoud aan uw daken is uitgevoerd, is het van belang dit regelmatig te blijven doen. Mogelijk liggen er dakpannen los, is er te veel water op het platte dak, liggen er veel bladeren en ander vuil op uw platte dak of zijn de dakgoten verstopt?

Het is van belang hier snel naar te laten kijken om schade aan uw dak te voorkomen. Daarom is het goed om onze dakdekkers in te schakelen voor een gratis dakinspectie. We brengen alles wat gerepareerd moet worden in kaart en leggen dit overzichtelijk aan u voor. We voeren geen reparaties uit zonder uw goedkeuring. Daarom maken we eerst vrijblijvend een offerte, zodat u precies weet wat er moet gebeuren. Vergeet daarom niet uw platte daken en pannendaken regelmatig te laten controleren.

Kapotte of losliggende dakpannen kunnen ook schade veroorzaken. Wanneer het dak niet 100% waterdicht is, kan er een lekkage ontstaan. Dit is te voorkomen, of op zijn minst tijdig op te merken en te herstellen. Voorkomen is het beste wat u kunt doen wanneer het mogelijk is. Uw dak heeft een beschermende functie, die alleen goed uitgevoerd kan worden wanneer het dak goed wordt onderhouden.

DAKINSPECTIE

Uitgevoerd door een dakdekker in Amstelveen

Als u nieuwsgierig bent naar de huidige staat van uw dak, kunnen we uw dak gratis inspecteren. Misschien wilt u uw dak vernieuwen of zonnepanelen laten installeren. Het is dan erg belangrijk om eerst uw dak(ken) grondig te laten onderzoeken. Op deze manier voorkomt u onverwachte kosten wanneer u bijvoorbeeld panelen wilt laten plaatsen. Wanneer we langskomen voor een gratis dakinspectie, kunt u het volgende van ons verwachten:

 • We brengen geen voorrijkosten in rekening, dus het is echt gratis!
 • We inspecteren het dak op gebreken, zodat we weten wat de staat is als we uw dak vervangen, maar ook zodat u weet waar u financieel aan toe bent als u voor ons kiest.
 • We maken foto’s en video’s van de situatie, zodat we u ook kunnen uitleggen wat we hebben aangetroffen.
 • U ontvangt een gratis offerte voor het repareren van de gebreken. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Vindt u het ook verstandig om uw dak te laten controleren? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende inspectie aan. Op die manier kunnen we een dakdekker in Amstelveen naar uw locatie sturen.

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

Lees hier enkele ervaringen van tevreden klanten die hebben gekozen voor onze professionele diensten op het gebied van dakrenovatie, -reparatie of vernieuwing. Ontdek hoe wij met toewijding en vakmanschap hun verwachtingen hebben overtroffen en hun woningen hebben beschermd met duurzame oplossingen.

google

B.A. Dakonderhoud is gericht op kwaliteit leveren en zijn klantgericht.

Wim de Kwaasteniet februari 5, 2024
google

Vanaf het eerste contact een correcte, nette en klantgerichte service. Alles zorgvuldig voorbereidt en uitgevoerd. Mijn dakgoten waren behoorlijk aan vervanging toe. De volledige goten zijn in twee dagen helemaal vervangen. Alle oude materialen netjes opgeruimd en meegenomen. Kortom snelle service en vakkundig uitgevoerd! Offerte en verdere administratieve afhandeling tevens goed. Een voorbeeld voor velen!

Ouafaa Al februari 5, 2024
google

Het dak in onze nieuwe woning bleek helaas wat verzakking te hebben. Belangrijk dat dit echt goed gedaan moest worden en na contact te hebben gehad zijn we hartstikke tevreden met het resultaat. Verzakking opgelost en tevens op een deel van het dak de dakpakken vervangen die poreus waren. Vakkundig, snelle communicatie en goede prijs/kwaliteit. Bedankt!

Boukje van Orsouw februari 4, 2024

Waarom kiezen voor

B.A. Dakonderhoud

Overweegt u dakonderhoud en vraagt u zich af waarom B.A. Dakonderhoud de ideale keuze is? Ontdek ons toegewijde team van experts, jarenlange ervaring, en klantgerichte benadering. Bij B.A. Dakonderhoud gaan vakmanschap en betrouwbaarheid hand in hand, met op maat gemaakte oplossingen voor al uw dakbehoeften.